Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Goedkope Samsung S9 aanbieding bij T-Mobile

Samsung Galaxy S9 aanbiedingT-Mobile en Tele2 gaan fuseren dit jaar, voor consumenten zal er weinig veranderen. T-Mobile wil deze fusie graag vieren en heeft daarom een goedkope aanbieding voor de Samsung Galaxy S9. Hoewel KPN de hoogste korting biedt bij een Samsung Galaxy S9 is T-Mobile de goedkoopste voor groot verbruikers. Bij een Unlimited abonnement is Tele2 het goedkoopste.

Fusie T-Mobile & Tele2

T-Mobile & Tele2 gaan fuseren, hierdoor kunnen de providers beter concurreren met KPN & Vodafone. De Europese commissie heeft eind november de fusie goedgekeurd. Eerder had de Europese commissie een bezwaar tegen deze fusie, door gezamenlijke beloftes van T-Mobile & Tele2 heeft de Europese Commissie uiteindelijk de fusie wél goedgekeurd. De beloftes van T-Mobile & Tele2, hebben invloed op 5G en de prijs van toekomstige abonnementen maar ook op de kwaliteit van het vast internet thuis. T-Mobile en Tele2 willen in 2020 een landelijk dekkend 5G netwerk aanbieden & zijn van plan om de prijs voor Unlimited data voor maximaal 3 jaar lang vast te zetten op 25 euro per maand.

Goedkope aanbieding T-Mobile

Om de fusie te vieren heeft T-Mobile nu een aanbieding bij de Samsung S9. Nieuwe klanten & bestaande klanten krijgen in totaal 328 euro korting bij een Samsung Galaxy S9 in combinatie met een Onbeperkt. De korting is opgebouwd uit het volgende: 100,- cashback vanuit Samsung; 108,- korting op je maandelijkse toestelbetaling (4,50 * 24 = 108,-) en nogmaals 5 euro per maand korting op je Unlimited abonnement. Dit komt op een totaal van 328 euro, wat gemiddeld een korting van 13,67 euro per maand is.

Korting bij andere providers

De korting die T-Mobile biedt bij een Samsung Galaxy S9 is erg hoog, echter hebben andere providers zoals KPN, Tele2 en Vodafone een soort gelijke korting. Bij KPN is de korting totaal 340 euro, Tele2 geeft een korting van 168 euro. Vodafone biedt enkel de korting van 100 euro vanuit Samsung aan. KPN biedt dus de hoogste korting aan van alle providers, dit maakt KPN echter niet de goedkoopste. Hieronder is een overzicht van de totaal prijs van een abonnement inclusief Samsung Galaxy S9 voor een grootverbruiker. Gemiddeld verbruikt een grootverbruiker 10.000 MB per maand.

Provider Abonnement Totaal korting Totaal prijs
KPN 10.000 MB & Onbeperkt bellen € 340,- € 956
T-Mobile 10.000 MB & Onbeperkt bellen € 208,- € 800,-
Tele2 10.000 MB & Onbeperkt bellen € 168,- € 812,-
Vodafone 10.000 & Onbeperkt bellen € 100,- € 1100,-

Zoals hierboven te zien is, heeft T-Mobile het goedkoopste abonnement met een Samsung Galaxy S9 voor grootverbruikers. Bij een abonnement met onbeperkt internet is Tele2 het goedkoopste.

Meer over:

Aanbiedingen
T-Mobile
Telefoons