Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Alle providers

Telefoon aanbiedingen

Een telefoon abonnement kan erg goedkoop zijn als je gebruik maakt van een aanbieding. Bijna alle providers hebben wel een aanbieding voor nieuwe consumenten. Hieronder kan je alle telefoon abonnement aanbiedingen bekijken.

Aanbiedingen verlopen over :

dagenurenminutenseconden
Apple iPhone X Aanbieding

Apple iPhone X

In prijs verlaagd

5 GB internet
Onbp. minuten
Onbp. sms
225 Mbit/s

Alleen bij T-Mobile

€ 49,50 p/m
Samsung Galaxy S9 Aanbieding

Samsung Galaxy S9

Tijdelijk € 240,- korting

10 GB internet
Onbp. minuten
Onbp. sms
300 Mbit/s

Alleen bij KPN

€ 45,- p/m
Apple iPhone 8 Aanbieding

Apple iPhone 8

€ 72,- korting

10 GB internet
0 minuten
0 sms
225 Mbit/s

Alleen bij Tele2

€ 36,- p/m
Huawei P20 Aanbieding

Huawei P20

Extra goedkoop

2 GB internet
100 minuten
100 sms
14.4 Mbit/s
€ 24,- p/m
Motorola Moto Z3 Play Aanbieding

Motorola Moto Z3 Play

Gratis power pack t.w.v. € 49,99

5 GB internet
Onbp. minuten
Onbp. sms
225 Mbit/s

Alleen bij T-Mobile

€ 30,- p/m
Samsung Galaxy A8 Aanbieding

Samsung Galaxy A8

€ 48,- korting

2 GB internet
150 minuten
Onbp. sms
150 Mbit/s

Alleen bij Telfort

€ 23,50 p/m

Hoe moet ik overstappen?

  1. Vul je gewenste belminuten en datalimiet in.
  2. Vergelijk de verschillende abonnementen.
  3. Selecteer of je je nummer wilt blijven gebruiken.
  4. Kies een toestel.
  5. Plaats de simkaart die je via de post ontvangt in het nieuwe toestel.
Overstappen naar goedkoopste telefoonabonnement


Veelgestelde vragen

Kan ik mijn nummer behouden?
Je kunt bij overstappen tussen alle telefoon providers altijd je nummer behouden. De enige uitzondering hierop is als je van een abonnement met telefoon of sim only abonnement naar prepaid gaat. Tijdens het overstappen kan je aangeven dat je je nummer wilt behouden, je moet dan het nummer van je simkaart noteren verder hoef je niks te doen. Nummerbehoud kan maximaal 2 weken na het ingaan van je nieuwe contract worden aangevraagd.
Moet ik mijn oude abonnement opzeggen?

Je hoeft je oude abonnement niet op te zeggen als je je nummer behoud. Zodra je een nieuw telefoonabonnement op hetzelfde telefoonnummer neemt zegt je nieuwe telefoonprovider je oude contract op bij je oude telefoonprovider.

Als je kiest voor een nieuw telefoonnummer moet je wel je oude contract opzeggen bij je oude telefoonprovider. Wanneer je een contract opzegt zit hier bij iedere telefoonprovider een minimale opzegtermijn van één maand op.

Welke mobiel abonnement is het goedkoopste?
Het goedkoopste mobiele abonnement is niet voor iedereen hetzelfde abonnement. Ten eerste is het verbruik voor iedereen anders. Wanneer je veel MB's en belminuten verbruikt is een andere provider goedkoop dan wanneer je weinig verbruikt. Daarnaast zijn sommige providers goedkoop voor abonnementen met telefoon en andere providers voor sim only abonnementen. Door telefoonabonnementen te vergelijken voor jouw verbruik vind je het goedkoopste mobiele abonnement. Maak een keuze tussen sim only en abonnement met telefoon om het goedkoopste abonnement voor jou te vergelijken.
Krijg ik een BKR registratie bij mijn abonnement met telefoon?

Niet altijd, telefoonproviders moeten zich sinds 1 mei 2017 aan strenge regels houden omtrent de verkoop van abonnementen met een telefoon. Een abonnement met een telefoon op afbetaling geldt nu als een lening, de telefoon wordt hierdoor gezien als krediet. Als het telefoonkrediet hoger of gelijk is aan 250 euro moeten de providers een 'inkomsten check' doen om te bepalen of er genoeg draagkracht is voor het abonnement. Als de draagkracht voldoende is kan je het abonnement met telefoon afsluiten.

Zolang het telefoonkrediet hoger is dan 250 euro zal je ook een registratie bij het BKR krijgen. Door deze registratie zal je waarschijnlijk minder kunnen lenen bij het afsluiten van een hypotheek. Een vuistregel hierin is dat je het totale aankoopbedrag keer 12 minder mag lenen. Bijvoorbeeld: De telefoon heeft een totaal prijs van 900 euro, dit zal betekenen dat je ongeveer 10.800 euro minder kan lenen (900*12).

Heb ik een nieuwe telefoon nodig?
Telefoons gaan gemiddeld twee jaar mee. Op dat moment zijn de meeste telefoons aan vervanging toe. Dit komt doordat de fabrikant rekening houdt met een levensduur van twee jaar. Echter, zolang jouw telefoon nog goed werkt hoef je deze in principe niet te vervangen. De meeste telefoons gaan kapot door waterschade, een kapot scherm of een verminderde accuduur.

De providers die wij vergelijken: