Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Over goedkoopste-telefoonabonnement.nl

Goedkoopste-telefoonabonnement.nl zoekt voor jou het goedkoopste abonnement uit. Het maakt niet uit aan welke eisen het abonnement moet voldoen, wij vinden voor jou het goedkoopste abonnement. Voor zowel sim only abonnementen als abonnementen met telefoon zijn wij expert in het vinden van het goedkoopste abonnement.

Dagelijks worden alle prijzen op de website automatisch geupdate zodat je zeker weet dat wij rekening houden met alle wijzigingen die providers doorvoeren. Ook aanbiedingen worden in onze vergelijkingen meegenomen. Wanneer een aanbieding voor jouw verbruik het goedkoopste is komt deze naar voren in onze vergelijking.

Goedkoopste telefoonabonnement

De gezichten achter goedkoopste-telefoonabonnement.nl

Hallo! Ik ben Ronald, de telecomexpert! Ik ben deze website 5 jaar geleden gestart toen ik van telefoonabonnement veranderde. Destijds merkte ik dat het vergelijken van abonnementen erg lastig was, daarom ben ik de website gestart. Nu kan iedere consument geld besparen met een goedkoop telefoon abonnement.
Hey Hey, ik ben Kevin. Mijn taak op goedkoopste-telefoonabonnement.nl is het verbeteren van de user experience. Ik zorg ervoor dat jij makkelijke het goedkoopste abonnement kan vinden. We nodigen regelmatig gebruikers uit zodat wij kunnen testen of onze website nog optimaal werkt. Ben je van mening dat we iets essentieels missen in de gebruikerservaring dan kan je altijd contact met ons opnemen.
Hallo ik ben Maarten! Ik ben sinds kort begonnen bij goedkoopste-telefoonabonnement.nl, ik schrijf tegenwoordig een groot deel van de artikelen op de website. Ik zorg ervoor dat het laatste nieuws en de beste bespaar tips binnen handbereik zijn voor de bezoekers. Zie je nieuws wat wij nog niet hebben? Neem dan gelijk contact met ons op!
Compareweb

Compareweb is de organisatie achter goedkoopste-telefoonabonnement.nl. Wij beheren meerdere grote websites in de telecom waardoor wij veel ervaring hebben in het vergelijken van telefoonabonnementen en sim only abonnementen. Compareweb heeft al duizenden Nederlanders geholpen bij het vinden van het juiste telefoonabonnement.


Compareweb is geregistreerd onder het KvK nummer: 30278331.

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Dan kan dat via het onderstaande formulier. Wij proberen dan zo snel mogelijk te reageren op je vraag!

    Adres gegevens

    Wij zijn te vinden op de Doctor Julius Röntgenlaan 68 in Bilthoven.