Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Goedkoopste telefoon abonnement met de iPhone 7

Goedkoopste telefoon abonnement met de iPhone 7De iPhone 7 werd op woensdag 7 september om 19.00 uur Nederlandse tijd door Apple gepresenteerd. Het langverwachte nieuwe vlaggenschip van Apple is op diverse punten verbeterd ten opzichte van de iPhone 6s. Een overzicht van de belangrijkste vernieuwingen en de goedkoopste telefoon abonnementen in combinatie met de iPhone 7.

Traditiegetrouw introduceert Apple de laatste jaren altijd een nieuwe iPhone in september. Meestal is de nieuwste iPhone dan in een nieuw jasje gestoken. Maar daarvan is dit jaar geen sprake, want de iPhone 7 wijkt in uiterlijke zin niet veel af van zijn voorganger. De iPhone 7 is namelijk opnieuw gemaakt van aluminium en het toestel heeft ook weer ronde randen. De voornaamste vernieuwingen zijn een verbeterde camera met twee lenzen, meer opslagruimte en RAM en de iPhone 7 is voor het eerst ook waterdicht. In Nederland kun je de iPhone 7 bestellen in combinatie met een goedkoop telefoon abonnement van één van de providers met een eigen netwerk: KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone.

De iPhone 7 heeft een flinke upgrade gekregen

De camera van de iPhone 7s heeft een flinke upgrade gekregen. Dit model is namelijk voorzien van maar liefst twee 12 megapixel camera’s. Dankzij de dubbele camera kun je ook bij slecht licht goede foto’s maken. Elke cameralens maakt namelijk één foto en die twee foto’s worden gecombineerd tot één scherpe foto. De ene lens maakt een zwart-wit opname en de andere een kleurenfoto. De iPhone 7 is ook voorzien van een betere camera, met een grotere lens en optische beeldstabilisatie zodat je betere video’s kunt maken.

Daarnaast kun je nu nog meer foto’s, video’s en apps kwijt op je nieuwe iPhone 7. Het nieuwe model biedt namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een opslagcapaciteit van 256 GB. De iPhone 7 Plus krijgt meer werkgeheugen, de telefoon is voorzien van 3GB RAM. iPhone-gebruikers kunnen dus nog meer filmpjes, foto’s, apps en games kwijt op het nieuwe toestel. En alle toepassingen zullen ook sneller en soepeler draaien dankzij het grotere werkgeheugen.

Muziek luisteren op je nieuwe iPhone kan voortaan niet meer met een koptelefoon waar een draadje aan zit. De iPhone 7 en 7s zijn namelijk voor het eerst in de geschiedenis van Apple waterdicht gemaakt en om dat mogelijk te maken heeft de fabrikant de aansluiting van de koptelefoon weggelaten in de nieuwste versie van de toestellen. Wie een koptelefoon wil gebruiken zal deze moeten aansluiten op de Lightning-poort van de iPhone of kan gebruikmaken van een headset die via Bluetooth werkt.

Bundel Toestelbetaling Per maand Totale kosten*
Onbeperkt min/sms
1 GB
€ 619,95 € 21,50 € 1140,19

Bestellen

Onbeperkt min/sms
1,5 GB
€ 744,- € 16,- € 1165,-

Bestellen

Onbeperkt min/sms
1,5 GB
€ 576,- € 26,- € 1229,24

Bestellen

Onbeperkt min/sms
1 GB
€ 576,- € 25,- € 1402,23

Bestellen

Het goedkoopste telefoon abonnement met de iPhone 7 is verkrijgbaar bij T-Mobile

De iPhone 7 en 7s worden niet door alle mobiele providers in Nederland aangeboden. De toestellen zijn alleen bij de grotere providers te bestellen. Bij Vodafone, Tele2, T-Mobile en KPN kun je terecht voor de nieuwste iPhones. In de bovenstaande vergelijking is uitgegaan van abonnementen die geschikt zijn voor gemiddelde gebruikers. Het goedkoopste telefoonabonnement in combinatie met de iPhone 7 wordt op dit moment aangeboden door T-Mobile. Vanaf vrijdag 9 september kun je de iPhone 7 bestellen bij de bovenstaande providers. Op die dag gaat de pre-order in Nederland beginnen. De reguliere verkoop start een week later.

Meer over:

Aanbiedingen
Telefoons