Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Galaxy Note 7 niet meer beschikbaar bij een telefoon abonnement

Samsung Galaxy Note 7 niet meer beschikbaarSamsung heeft besloten de Galaxy Note 7 niet meer te leveren in Nederland omdat de batterijen vlam kunnen vatten. Uit veiligheidsoverwegingen is Samsung gestopt met het leveren van het toestel.

Telefoon abonnement met vervangend toestel

Samsung heeft besloten de productie en levering van de Samsung Galaxy Note 7 stop te zetten per 11 oktober 2016. Het besluit om het toestel niet meer te leveren is genomen door de vele batterij problemen. Omdat het toestel niet langer leverbaar is, is in dit artikel een prijsvergelijking gemaakt tussen providers die de Samsung Galaxy S7 aanbieden. De Samsung Galaxy S7 heeft bijna dezelfde specificaties als de Note 7.

Problemen met de Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 is op 19 augustus gelanceerd in Amerika, enkele dagen na het lanceren bleek dat er problemen waren met het toestel. De Samsung Galaxy Note 7 bleek zeer warm te worden en in sommige gevallen vlam te vatten. Door deze problemen was Samsung een eerste terugroep actie begonnen, consumenten moesten hun Galaxy Note 7 terug sturen om zo een nieuw ‘veilig’ exemplaar terug te krijgen.

Nadat duizenden consumenten de Galaxy Note 7 terug gestuurd hadden bleek dat ook het vervangende toestel niet veilig was. Het is zelfs zo erg dat één van de toestellen die vervangen was binnen een vliegtuig ontvlamde. Hierdoor heeft Samsung besloten om nogmaals de telefoon terug te nemen en de levering in overige landen te staken, waaronder Nederland. De Samsung Galaxy Note 7 zou eigenlijk op 10 oktober 2016 worden gelanceerd in Nederland.

Specificaties van de Note 7

De Galaxy Note 7 is één van de meest geavanceerde toestellen op dit moment. De telefoon heeft een octa-core processor, 4 GB aan werkgeheugen en een interne opslag van 64 GB. Tevens heeft de Galaxy Note 7 een goede camera van 12 megapixels aan de achterkant en een camera van 5 megapixels aan de voorkant om selfies mee te maken. Het is ook mogelijk om extra opslag te krijgen door een microSD-geheugenkaart in de telefoon te stoppen. De Galaxy Note 7 was een telefoon die je in combinatie met een telefoon abonnement kon bestellen.

Samsung Galaxy S7 heeft dezelfde specificaties

Als je de Samsung Galaxy Note 7 hebt besteld voor de originele leverdatum krijg je van Samsung nu een gratis SD kaart van 128 GB. Sinds 11 oktober is bekend dat de telefoon niet meer geleverd zal worden wereldwijd. Als je een vervangend toestel zoekt kan je het beste een Samsung Galaxy S7 bestellen, buiten het feit dat het beeldscherm kleiner is zijn de specificaties bijna hetzelfde. Hieronder is een vergelijking van de prijzen van alle providers.

Abonnement Toestelprijs Kosten abonnement Gemiddelde kosten per maand
Onbeperkt min/sms
1,5 GB
€ 192,- € 28,- € 36,-

Bestellen

Onbeperkt min/sms
1 GB
€ 139,95 € 37,- € 42,83

Bestellen

Onbeperkt min/sms
1,5 GB
€ 192,- € 38,- € 46,-

Bestellen

Onbeperkt min/sms
1 GB
€ 216,- € 43,- € 52,-

Bestellen

Zoals hierboven duidelijk is, is Tele2 momenteel de provider die het goedkoopste telefoon abonnement aanbiedt met een Samsung Galaxy S7. De Samsung Galaxy S7 is vergelijkbaar met de specificaties van de nu niet meer geleverde Samsung Galaxy Note 7. Het grootste verschil zit in het formaat van het scherm. Als je een al een Samsung Galaxy Note 7 hebt besteld kan je die inruilen voor een gelijkwaardige high-end smartphone.

Meer over:

Telefoons