Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Koningsdag aanbieding bij Tele2

Koningsdag aanbieding Tele2 voor Apple iPhone 6STele2 heeft voor deze koningsdag een speciale aanbieding voor de Apple iPhone 6S. Je kunt de telefoon inclusief abonnement bestellen voor € 9,- per maand. De aanbieding is van 24 t/m 29 april te gebruiken.

Het gaat om een abonnement van 2GB en 0 belminuten / sms. Aan deze actie zitten wel eenmalige toestelkosten verbonden van € 216,-. Je kunt ervoor kiezen om deze maandelijks te betalen. Je betaalt dan gedurende het 2 jarige contract € 9,- per maand meer.

Apple iPhone 6S aanbieding

De verwachting is dat deze actie hard gaat lopen waardoor Tele2 een limiet heeft gezet op het aantal telefoons dat verkocht mag worden met deze aanbieding. Als je zeker wilt weten dat jij straks een nieuwe iPhone 6S in handen hebt moet je snel bestellen. Voor deze aanbieding geldt op = op.

De iPhone 6S is een relatief kleine telefoon waardoor hij gemakkelijk in je zak past. Het toestel is voorzien van de nieuwste versie van iOS: 12.2. De telefoon heeft aan de voor- en achterzijde een goede camera en een intern geheugen van 32 GB. Dit zorgt voor een vlot toestel tegen een scherpe prijs.

Waarom telefoonabonnement zonder bellen

Tele2 verkoopt abonnementen met 0 minuten omdat steeds minder gebeld wordt. Deze provider ziet dat de vraag naar deze abonnementen snel stijgen. Vooral jongeren bellen steeds minder en zijn op zoek naar mobiele abonnementen met alleen internet. Als je wel wilt bellen kun je altijd nog via een app als Whatsapp of Facebook bellen. Bellen via internet kost geen belminuten.

Gebruik deze aanbieding

Meer over:

Aanbiedingen
Tele2
Telefoons