Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Alle providers

Youfone lanceert onbeperkt internet bij sim only abonnement

Youfone biedt onbeperkt internet aanYoufone heeft een nieuwe bundel geïntroduceerd. De bundel van Youfone heet SIM XXLARGE en hiermee kan je onbeperkt interenetten. De provider lijkt hiermee Tele2 en T-Mobile achteraan te gaan, echter is het maandelijks limiet van de fair use policy een stuk lager.

Update juni 2018: Inmiddels verkoopt Youfone geen sim only abonnementen met onbeperkt internet meer.

Youfone lanceert nieuwe bundels

Youfone heeft op 26 juni 2017 nieuwe bundels gelanceerd, Youfone biedt net zoals T-Mobile én Tele2 een onbeperkt internet abonnement aan. Het grootste verschil bij Youfone is dat deze provider niet alleen ook onbeperkt bellen aanbiedt maar ook de mogelijkheid om onbeperkt internet af te sluiten met 125 min/sms en 275 min/sms als belbundel. Dit is momenteel niet mogelijk bij Tele2 en T-Mobile.

Hieronder is een prijsvergelijking van de huidige aanbieders met onbeperkt internet.

BelminutenDatabundelMaandprijs
100Onbeperkt€ 25,-Bestellen
OnbeperktOnbeperkt€ 35,-Bestellen

Hoewel Youfone momenteel niet het goedkoopste telefoon abonnement aanbiedt met onbeperkt bellen én onbeperkt internet biedt de provider wel het goedkoopste abonnement aan zonder onbeperkt bellen.

Fair use policy bij het telefoonabonnement

Hoewel Youfone goedkoper kan zijn dan Tele2 en T-Mobile is het voor echt groot verbruikers die meer dan 15 GB per maand verbruiken niet interessant. De provider heeft namelijk een fair use policy waarbij je maximaal 15 GB per maand mag verbruiken voordat de internetsnelheid wordt aangepast naar 64 Kbit/s. Dit is in vergelijking met Tele2 en T-Mobile een stuk minder, bij deze providers mag je meer dan 50 GB per dag verbruiken. Hierdoor is het abonnement van Tele2 bij een verbruik met meer dan 15 GB per maand voordeliger.

Geplaatst in Goedkoopste telefoonabonnement