Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Veel aanbiedingen bij providers in december

Aanbiedingen bij je telefoon abonnementGedurende de december maanden zijn er veel aanbiedingen van providers. Zo zijn de abonnementen bij Youfone tijdelijk de eerste drie maanden gratis en biedt Ben grotere bundels aan.

Goede tijd om over te stappen

De december maanden zijn altijd een goede tijd om over te stappen naar een andere provider. Providers bieden vaan aanbiedingen tegen het eind van november. Dit jaar viel Black Friday op 23 november. Black Friday is een relatief niet concept in Nederland dat is over komen waaien uit Amerika. De dag na thanksgiving is Black Friday, en op deze dag hebben veel winkels aanbiedingen.

Hoewel Nederlanders de dag zelf vaak geen vrij hebben, plaatsen veel webwinkels aanbiedingen online. Daarnaast gelden deze aanbiedingen vaak ook nog ná Black Friday. Ook zijn er providers die niks doen met Black Friday maar wel in december goedkope aanbiedingen lanceren. Al in al is december een goede maand om over te stappen.

Providers die aanbiedingen hebben

Momenteel hebben Ben, Simyo, Hollandsnieuwe, KPN, Telfort, Youfone, T-Mobile & Simpel aanbiedingen voor telefoonabonnementen. Alleen Vodafone & Tele2 hebben geen aanbieding. Hieronder is een overzicht met de aanbiedingen die de providers bieden.

Provider Aanbieding
Ben biedt momenteel een aanbieding waarbij de databundels groter zijn Meer info
Simyo biedt een korting op twee specifieke databundels. De 1000 MB & 4000 MB bundel. Meer info
Net zoals Ben biedt Hollandsnieuwe grotere bundels, Hollandsnieuwe biedt grotere bundels voor data & belminuten. Meer info
KPN biedt tijdelijk korting bij drie abonnementen, de korting is respectievelijk 4, 3 en 2 euro per maand. Meer info
Telfort heeft momenteel een aanbieding waardoor het grootste abonnement van 10 GB even goedkoop is als het abonnement van 5 GB. Meer info
Bij Youfone krijg je tijdelijk de eerste 3 maanden van je telefoonabonnement gratis. Meer info
Bij T-Mobile krijgen consumenten die onbeperkt afsluiten gratis Netflix voor 3 maanden. Meer info
Simpel biedt een soortgelijke aanbieding zoals die van Youfone. Bij Simpel kosten de eerste 6 maanden 1 euro ongeacht welk abonnement je kiest. Meer info

Goedkoopste telefoon abonnement

Alle aanbiedingen van de providers klinken erg voordelig. Toch kan het per persoon verschillen wat de beste aanbieding is. Om zeker te weten welke aanbieding het beste voor jou is kan je de verschillende sim only abonnementen gaan vergelijken. Gemiddeld verbruikt een consument elke maand 1000 tot 2500 MB en 100 tot 150 belminuten. Hieronder is een te zien welke provider het goedkoopste is met dit verbruik.

Belminuten Databundel Maandprijs
200 7000 MB € 4,50 Bestellen
150 1000 MB € 5,- Bestellen
0 1000 MB € 5,- Bestellen
200 2000 MB € 7,- Bestellen
6000 6000 MB € 7,50 Bestellen

Meer over:

Aanbiedingen
Abonnement