Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Telefoonabonnement aanbiedingen van januari

Het nieuwe jaar is begonnen, een reden voor veel mensen om over te stappen naar een goedkoper telefoonabonnement. Daarom hebben wij gekeken naar de meest recente aanbiedingen op dit moment.

Nieuwe veranderingen

Tele2 is het jaar gestart door 5G aan te bieden bij sim only abonnementen. Op 14 januari 2021 is de provider gestart met het bieden van 5G internet. Hiermee kan je een downloadsnelheid van 450 Mbit/s behalen. De upgrade van 4G naar 5G kost 2 euro per maand extra. Om hier gebruik van te maken moet je een telefoon hebben die 5G ondersteund.

Wat verbruikt een gemiddelde gebruiker?

Een gemiddelde gebruiker verbruikt ongeveer 3000 tot 5000 MB per maand, deze schatting is echter gemaakt voor corona tijd. Het ACM vermelde begin juli 2020 dat het dataverbruik in kwartaal 1 van 2020 met 34,5% procent gestegen is in vergelijking met het eerste kwartaal van 2019. De eerste lockdown werd op 12 maart aangekondigd. Er is nog geen informatie beschikbaar van het dataverbruik in kwartaal 2 van 2020.

Goedkoopste telefoonabonnement acties

Een actie die voordelig is voor overstappers is het bieden van geen aansluitkosten. Dit zijn vaste kosten die in rekening gebracht worden wanneer je de overstap maakt naar een andere provider. In sommige gevallen kan dit oplopen tot 25 euro. Dit is bijna gelijk aan twee maanden van abonnementskosten. Het overzicht hieronder wordt dagelijks bijgehouden om de goedkoopste abonnementen te tonen.

Bundel Maandprijs Aansluitkosten
200 Min
7000 MB
€ 4,50 € 0,- Bestellen
6000 Min/MB € 7,50 € 0,- Bestellen
150 Min
5000 MB
€ 7,50 € 0,- Bestellen

Op het moment van schrijven rekenen Tele2, Hollandsnieuwe, Simyo, Youfone en Lebara geen aansluitkosten voor nieuwe klanten. Alleen Budget Mobiel en Simyo hebben een actie die effect heeft op de maandelijkse kosten van je abonnement. Simyo biedt 2 euro korting op abonnementen met de grootste databundel. Budget Mobiel biedt 3 maanden een korting van 15 euro op de 1 & 2 jaar abonnementen. Daarnaast krijg je bij een 2 jarig abonnement van Budget Mobiel gratis Happy Plugs t.w.v. € 99,- . Van alle providers biedt Youfone op het moment van schrijven het goedkoopste telefoonabonnement aan voor de gemiddelde gebruiker.

Meer over:

Abonnement