Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

T-Mobile heeft een sim only & vast internet deal

T-Mobile biedt sinds 29 oktober 2019 een sim only & vast internet aanbieding aan. Hierbij combineer je het internet thuis met een mobiel abonnement. Je krijgt 5 euro korting op je mobiel abonnement en tot 15 euro korting op je internet thuis.

Wat zijn de voorwaarden van de actie?

Met de nieuwe aanbieding van T-Mobile krijg je per maand € 5,- korting op je sim only abonnement. Hierdoor wordt T-Mobile de provider met het beste onbeperkt internet abonnement die je nu kan krijgen. T-Mobile heeft de hoogste praktische internetsnelheid van alle mobiele providers. Je bespaart tot € 15,- op je internet abonnement bij de nieuwe aanbieding. De maximale internetsnelheid die T-Mobile via de kabel biedt is 1000 Mbit/s. T-Mobile beloofd dat de prijs van € 50,- per maand voor tenminste 2 jaar blijft na het afsluiten van het abonnement.

Wat is de snelheid van het unlimited sim only abonnement bij T-Mobile.

T-Mobile biedt een downloadsnelheid aan van 256 Mbit/s bij een mobiel abonnement. Dit is een hoge 4G snelheid in vergelijking met andere providers. De gemiddelde downloadsnelheid van alle providers is 200 Mbit/s. T-Mobile heeft de hoogste praktische snelheid van alle providers.

Ben je wel echt goedkoper uit met de aanbieding?

Met de aanbieding van T-Mobile bespaar je in het eerste jaar tot wel € 240,-.

Bundel Oude Maandprijs Maandprijs met korting Internetsnelheid Bestellen
Basic internet + los sim only € 60,- € 50,- 50 Mbit/s Bestellen
Premium internet + los sim only € 70,- € 50,- 1000 Mbit/s Bestellen

Je krijgt met de sim only & vast internet deal altijd de hoogst mogelijke internetsnelheid. Als 1000 Mbit/s nog niet mogelijk is op de woonlocatie dan zal de maximale internetsnelheid lager liggen.

Alternatieven voor goedkoop onbeperkt internet

Wanneer je geen interesse hebt om bij een ander provider een nieuw thuis internetabonnement af te sluiten, maar wel op zoek bent naar een goedkoop onbeperkt internet abonnement. Dan kan je een abonnement nemen bij één van de volgende providers. Wil je geen onbeperkt internet abonnement? Bekijk dan welk abonnement het beste bij je past in onze vergelijker.

Provider Maandprijs Internetsnelheid
€ 20,- 5 Mbit/s Bestellen
€ 25,- 225 Mbit/s Bestellen

Meer over:

Abonnement
T-Mobile
Technieken