Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Simpel heeft nieuwe sim only aanbiedingen

Nieuwe Simpel aanbiedingenDe provider Simpel heeft haar sim only aanbiedingen aangepast. De nieuwe sim only abonnementen zijn duurder geworden, echter biedt Simpel nog steeds goedkope abonnementen aan. Simpel biedt het goedkoopste telefoonabonnement aan voor de gemiddelde verbruiker.

Vorige simpel actie

Simpel is gestopt met het aanbieden van de Euroknallers, deze aanbieding van Simpel was erg goedkoop. Door de aanbieding was Simpel de goedkoopste sim only provider. De Euroknaller aanbieding heeft van Mei 2018 tot eind februari 2019 gelopen, gedurende deze tijd was Simpel vaak de goedkoopste voor een gemiddeld verbruik.

Nieuwe prijzen van Simpel

Hoewel Simpel is gestopt met de goedkope aanbieding zijn de prijzen van Simpel nog steeds erg laag. Tijdens de aanbieding was het meest gekozen abonnement van 1 GB & 100 minuten 8,50 per maand. Nu kost een soortgelijk abonnement van 1 GB & 100 minuten 6,- per maand. Hoewel de maandprijs lager is zijn de gemiddelde kosten hoger. Nu zijn de gemiddelde kosten € 84,- per jaar bij dit abonnement, voorheen waren de kosten € 77,- per jaar.

Naast dat het meest gekozen abonnement goedkoper is geworden, zijn de databundels ook aangepast. Simpel biedt bijvoorbeeld nu geen 10 GB bundel meer aan. De grootste bundel is 6 GB geworden, dit is opmerkelijk gezien databundels in het algemeen vaak groter worden. Bijna alle bundels zijn aangepast, de 5 GB bundel is bijvoorbeeld een 4 GB bundel geworden, de prijs is echter hetzelfde gebleven. Hierdoor is Simpel minder aantrekkelijk voor grootverbruikers geworden.

Goedkoopste telefoonabonnement voor gemiddeld verbruik

Het gemiddelde verbruik in Nederland is tussen de 1 GB en 2 GB per jaar, alle mobiele providers hebben een bundel die voldoet aan het verbruik van een gemiddelde consument. Hieronder zijn de 3 goedkoopste sim only abonnementen te zien voor gemiddeld verbruik.

Belminuten Databundel Maandprijs
200 7 GB € 4,50 Bestellen
150 1 GB € 5,- Bestellen
200 2 GB € 7,- Bestellen

Meer over:

Aanbiedingen
Abonnement
Simpel