Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Nieuwe bundel van Tele2: onbeperkt internet in het weekend

Tele2 heeft opnieuw de telecommarkt opgeschud met een nieuw type abonnement. Je kan nu bij Tele2 kiezen om in het weekend onbeperkt data te hebben en gedurende de rest van de week een normale bundel. 

Goedkoop onbeperkt internet

Voordat deze nieuwe bundel gelanceerd was door Tele2 was de provider al één van de goedkoopste in het aanbieden van onbeperkt internet. Enkel de provider Budget Mobiel is goedkoper dan Tele2. Bij Budget Mobiel kost onbeperkt internet 20 euro per maand en bij Tele2 25 euro per maand.

Belminuten Databundel Maandprijs
Onbeperkt Onbeperkt € 20,- Bestellen
Onbeperkt Onbeperkt € 25,- Bestellen
Onbeperkt Onbeperkt € 25,- Bestellen
Onbeperkt Onbeperkt € 32,50 Bestellen

Consumenten die overstappen naar Budget Mobiel krijgen ook een gratis JBL Clip 4 t.w.v. 59,99 euro. Het grootste nadeel van Budget Mobiel is dat de downloadsnelheid zeer laag is.

Nieuwe bundel van Tele2

De nieuwe bundel is perfect voor consumenten maandag tot vrijdag weinig gebruik maken van internet en in het weekend juist veel. Voor 5 euro per maand extra kan je gebruik maken voor onbeperkt internet in het weekend. Je kan vanaf vrijdag 18:00 tot zondag 23:59 gebruik maken van onbeperkt internet. De voorwaarden hiervoor zullen hetzelfde zijn als de reguliere Tele2 onbeperkt internet voorwaarden.

Niet voor elke bundel geschikt

De nieuwe bundel is niet voor elke gebruiker geschikt. Als je al een 20 GB databundel abonnement hebt, worden de maandelijkse kosten hetzelfde als een onbeperkt abonnement. Voor gebruikers met een kleine bundel is de aanbieding een stuk voordeliger. In het weekend kan je alle video’s en muzieknummers die je wilt downloaden van spotify en deze maandag tot vrijdag luisteren op je telefoon.

Meer over:

Abonnement
Tele2