Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Alle Black Friday aanbiedingen op een rij

Op 29 november is het Black Friday, veel bedrijven bieden in de dagen hiervoor en erna hoge kortingen. Wij hebben alle Black Friday aanbiedingen op een rijtje gezet.

Wat is Black Friday

Black Friday is de dag ná ‘Thanksgiving’. Het is een zeer populaire feestdag in Amerika. De week voor Black Friday geven veel bedrijven korting op veel producten. Nederlandse bedrijven deden voor 2016 weinig aan Black Friday. Tegenwoordig is dit echter anders, de providers bieden nu wel kortingen. Vooral op telefoons wordt een gevarieerde korting gegeven, deze korting kan oplopen tot meer dan 450 euro. De providers geven geen grote kortingen op mobiele abonnementen. De meest voorkomende aanbieding is dat er geen aansluitkosten zijn bij een nieuw abonnement.

Goedkoop telefoon abonnement door korting

Over het algemeen zijn de kortingen bij mobiele telefoons niet extreem hoog. Tele2 biedt op één toestel een korting van 169 euro, de provider specificeert echter niet wat de toestel prijs was zonder de korting. De korting schatten we ongeveer op 30%. KPN biedt meerdere soorten korting. Je krijgt bij de Black Friday deals korting op je abonnement maar ook korting op je telefoon. Daarnaast zijn er ook aanbiedingen waarbij je een gratis headset krijgt. Hieronder hebben wij een rijtje gemaakt van de korting die je krijgt bij elke provider.

Aanbieding Maximale korting
Geen aansluitkosten én 2 euro korting op onbeperkt abonnementen € 68,- Meer info
2 euro korting op het 20 GB abonnement € 48,- Meer info
3 euro korting op RED abonnementen en geen aansluitkosten € 97,- Meer info
2,50 euro korting op de 5 GB en 10 GB bundels en geen aansluitkosten. € 85,- Meer info
Geen aansluitkosten € 20,- Meer info
Geen aansluitkosten € 15,- Meer info

Vodafone heeft de hoogste korting

Van alle aanbiedingen heeft KPN bij één aanbieding de hoogste korting. Hierbij krijg je totaal meer dan 450 euro korting. De aanbieding is alleen gelding bij een Samsung Galaxy S10. Deze korting is hoog omdat je er een gratis headset bij krijgt, daarnaast moet je vast internet van KPN hebben én een specifiek abonnement kiezen. De korting is daarom niet voor veel mensen interessant. Van alle sim only abonnementen heeft Vodafone de hoogste korting. Deze korting kan oplopen tot 97 euro. Bij een gemiddeld verbruik van 5000 MB per maand is Youfone de goedkoopste provider, de maandelijkse kosten zonder korting zijn erg laag.

Meer over:

Aanbiedingen
Abonnement