Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Optimaal gebruik maken van het goedkoopste telefoon abonnement

Gedeelde bundel bij T-MobileT-Mobile is momenteel de enige telefoon provider waarbij je een goedkoop telefoon abonnement kunt gebruiken voor je mobiele telefoon en ook een simkaart kunt aanschaffen voor je tablet of dongel.

Goedkoop telefoon abonnement voor internet

T-Mobile is de eerste telefoon provider waarbij consumenten een tweede simkaart voor een tablet of dongel kunnen aanvragen. Die simkaart is gekoppeld aan je telefoon abonnement, waardoor je op beide apparaten gebruik kunt maken van mobiel internet. Een gemiddelde consument houdt iedere maand data over, als je overstapt naar T-Mobile kun je de data flexibel gebruiken op meerdere apparaten.

Dataverbruik bij je abonnement

Het gemiddelde dataverbruik voor mobiel internet neemt al enkele jaren toe. Volgens T-Mobile is het gemiddelde verbruik van T-Mobile klanten per maand ongeveer 1,2 GB. Volgens een ander onderzoek is de gemiddelde databundel 2,6 GB groot. Uiteraard verschilt het verbruik per consument, maar veel consumenten houden iedere maand data over. Bij een databundel van 3 GB van T-Mobile houdt de gemiddelde T-Mobile klant 1,8 GB over.

T-Mobile nieuwe actie

Bij T-Mobile kan je vanaf februari een extra simkaart aanschaffen bij een abonnement. De kosten voor de simkaart zijn éénmalig 14,95 bij een Stel Samen en Stel Bij abonnement, bij de overige telefoon abonnementen van T-Mobile zijn er maandelijkse kosten van 4,95 euro per maand aan verbonden. De simkaart kan je in een tablet of dongel plaatsen, je deelt de verbruikte MB’s met het reguliere telefoon abonnement. Je kan hierdoor de 1,8 GB die overblijft iedere maand optimaal gebruiken.

Goedkoop telefoon abonnement bij T-Mobile

Als je vaak onderweg bent en toegang wilt hebben tot snel internet is het verstandig om gebruik te maken van een goedkoop telefoon abonnement bij T-Mobile. Je kan hierdoor kosten besparen omdat je geen apart telefoon abonnement voor je dongel hoeft af te sluiten. T-Mobile biedt databundels aan van 500 MB tot 12 GB, als de databundel leeg is wordt je internet snelheid verlaagt naar 64 kb/s en worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Meer over:

Aanbiedingen
Abonnement