Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Oudere iPhone abonnementen dalen in prijs

Nieuwe iPhone XSSinds 14 september kan je in Nederland de nieuwe iPhone bestellen. De iPhone X is door de komst van de iPhone XS goedkoper geworden.

Nieuwste iPhone is de iPhone XS

Sinds 12 september 2018 is de nieuwe iPhone bekend, de iPhone is sinds 14 september te kopen in Nederland. Dit jaar heeft Apple drie modellen gelanceerd: De iPhone XS, iPhone XS Max en de iPhone XR. Momenteel kan je enkel de iPhone XS en de iPhone XS Max bestellen in Nederland. De iPhone XR komt eind oktober beschikbaar. Van de nieuwe modellen is de iPhone XS Max het duurste model, daarna de iPhone XS en het goedkoopste model is de iPhone XR.

iPhone XS niet veel beter

Hoewel Apple een nieuw model heeft gelanceerd is dit model niet heel veel beter dan de iPhone X die vorige jaar gelanceerd is. Hieronder is een overzicht van de technische specificaties van de iPhone X en de iPhone XS.

iPhone X iPhone XS
Schermformaat 5,8″ 5,8″
Werkgeheugen 3 GB 4 GB
Camera 12 MP 12 MP
Processorkernen 6 6
Prijs Los 953 1159

De nieuwe iPhone XS is ten opzichte van het model van vorig jaar, de iPhone X niet veel beter. Hardwarematig zijn er minimale verbeteringen, de software van Apple is wel sneller geworden. Praktisch zal een consument weinig verschil merken in snelheid van de telefoon, tenzij je altijd zware games zoals Fortnite en PUGB op de iPhone speelt.

Telefoon abonnement met iPhone X voordeliger

De iPhone X heeft nagenoeg dezelfde hardware als de iPhone XS. Tijdens de launch van de iPhone X was de advies prijs van de telefoon rond de 1200 euro. Door de nieuwe iPhone XS is de prijs van de iPhone X met meer dan 200 euro gedaald. Het is daarom voordeliger om nu een iPhone X met een goedkoop telefoonabonnement te nemen dan met een iPhone XS.

Meer over:

Telefoons