Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Alle providers

Het goedkoopste telefoonabonnement van begin 2017

Het goedkoopste telefoonabonnement van begin 2017Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen met zich mee, dat geldt ook voor aanbieders van goedkope telefoonabonnementen. T-Mobile start het jaar met compleet vernieuwde telefoonabonnementen, deze abonnementen focussen zich op goedkope grote databundels. Ook kleinere providers paste de telefoonabonnementen aan op het gebied van databundels en 4G internet. Deze aanpassingen zorgen er onder andere voor dat in het begin van 2017 Simpel het goedkoopste telefoonabonnement i.c.m. 3G internet aanbiedt. Het goedkoopste telefoonabonnement met 4G is af te sluiten bij Ben.

Providers voeren wijzigingen in telefoonabonnementen door

Naast T-Mobile paste ook Youfone in het begin van 2017 haar abonnementen aan, Youfone voerde een verruiming door aan haar databundels. Tevens activeerde Simpel recentelijk 4G internet. Mede door deze wijzigingen is het verstandig om met een frisse blik te kijken naar de goedkoopste telefoonabonnementen van begin 2017.

Het goedkoopste telefoonabonnement voor gemiddeld verbruik

Het gemiddelde aantal belminuten en data verbruik liggen in het begin van 2017 op respectievelijk 100 minuten en 1GB. In onderstaand overzicht is gebaseerd op gemiddeld verbruik.

Belbundel Databundel Prijs per maand
100 min/sms 1 GB € 7,50

Bestellen

100 min/sms 1 GB € 8,00

Bestellen

100 min/sms 1 GB € 8,50

Bestellen

Het goedkoopste telefoonabonnement met 3G en 4G internet

De goedkoopste telefoonabonnementen van begin 2017 vallen allemaal onder de grens van 10 euro! Het allergoedkoopste telefoonabonnement is af te sluiten bij simpel voor € 7,50 per maand.

Ook zijn providers in rap tempo bezig met de doorvoer van 4G internet, dit is helemaal in lijn met het nieuwe jaar, 3G is wel erg 2016. Bij Simpel kost de optie om 4G te activeren € 2,50 extra per maand, bij ben en Youfone is dit € 2,00. Bij Youfone is het bovenstaande abonnement echter niet te combineren met 4G en moet er in combinatie met 4G gekozen worden voor een databundel van ten minste 1,5GB. Dit maakt Ben de goedkoopste provider in combinatie met 4G internet voor slechts 10 euro per maand.

Geplaatst in Goedkoopste telefoonabonnement