Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Goedkoopste telefoonabonnement met de nieuwe Galaxy S9

Goedkoopste telefoonabonnement met de nieuwe Galaxy S9Samsung kondigde de Galaxy S9 en S9+ aan op het Mobile World Congress in Barcelona. Het toestel richt zich vooral op interne vernieuwing, Samsung zet vol in op de ontwikkeling van de camera. Het goedkoopste telefoonabonnement om alles uit de nieuwe Galaxy toestellen te halen is af te sluiten bij Tele2.

Samsung Galaxy S9, de grootste vernieuwingen

Samsung kondigde de Galaxy S9 en S9+ aan op het Mobile World Congress in Barcelona. De toestellen verschillen qua uiterlijk niet veel met de voorgangers, toch zijn er de nodige verschillen. Samsung zet met de Galaxy S9 en S9+ vol in op de camera. De lens heeft een variabele opening die die groter en kleiner kan worden afhankelijk van de omgevingsverlichting. Hiermee wordt het gat tussen smartphones en digitale spiegelreflexcamera’s verder verkleint.

Samsung Galaxy S9

Ook het scherm kreeg een upgrade aan de kleurechtheid, helderheid en de leesbaarheid. Het scherm is tot 10% feller dan dat van de Galaxy S8, wat vooral in daglicht zorgt voor een betere leesbaarheid. Onderstaand overzicht toont de specificaties van de Galaxy S9 en S9+ in vergelijking met de Galaxy S8.

Specificaties van de Galaxy S9 en S9+ in vergelijking met de S8

Goedkoopste telefoon abonnement om alles uit de Galaxy S9 te halen

Het scherm van de Galaxy S9 en de S9+ maakt het toestel zeer geschikt voor het streamen van films en series. Uiteraard heb je daar een passend telefoonabonnement voor nodig. De meest geschikte telefoonabonnementen om alles uit de nieuwe Galaxy 9 te halen zijn de Unlimited abonnementen van Tele2 en T-Mobile. In onderstaand overzicht is een vergelijking opgesteld tussen de Unlimited abonnementen inclusief een S9 bij de twee mobiele providers.

Toestel Abonnement Prijs
Galaxy S9 Unlimited € 56,- p/m

Bestellen

Galaxy S9 Unlimited € 68,- p/m

Bestellen

Galaxy S9+ Unlimited € 60,- p/m

Bestellen

Galaxy S9+ Unlimited € 72,- p/m

Bestellen

Tele2 biedt momenteel het goedkoopste unlimited telefoon abonnement aan, dit geldt zowel voor de Galaxy S9 als de Galaxy S9+. Met dit telefoonabonnement is het mogelijk om onbeperkt te bellen, sms’en en internetten. Bovenstaande abonnementen zijn niet de allergoedkoopste abonnementen, maar abonnementen voor de echte grootverbruiker. Ben je op zoek naar een Galaxy S9 of S9+ abonnement met een lager maandbedrag? Dan kan je eenvoudig zelf alle mobiele telefoonabonnementen vergelijken.