Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Het goedkoopste iPhone abonnement afsluiten

Het goedkoopste telefoon abonnement met iPhone 6Door de bekendmaking van de iPhone 6s en de iPhone 6s plus zal de iPhone 6 goedkoper worden. Sluit nu het goedkoopste telefoon abonnement af met een iPhone 6.

Goedkoop iPhone abonnement

De nieuwe iPhone 6s wordt vandaag getoond aan de wereld. Op 9 september 2014 was de iPhone 6 bekendgemaakt. Verwacht wordt dat op 25 september 2015 de iPhone 6s en de iPhone 6s plus beschikbaar is in Nederland. De nieuwe iPhone 6s zal de iPhone 6 goedkoper maken. Sluit daarom nu het goedkoopste telefoon abonnement met een iPhone 6 af.

Nieuwe iPhone 6s

Vandaag wordt de nieuwe iPhone 6s getoond aan de wereld. De nieuwe iPhone 6s komt in twee modellen, de reguliere iPhone 6s en de iPhone 6s plus. Beide van de toestellen hebben betere specificaties. Beide modellen zullen gebruik maken van de nieuwe A9 chip van Apple. Dit is een snelle quadcore processor, momenteel gaan er geruchten dat deze processor even snel is als de chips uit de Apple desktops van 2013. Daarnaast heeft het scherm van de iPhone een betere pixel dichtheid, hierdoor zien video’s er op het scherm beter uit. Momenteel gaan er ook geruchten dat de iPhone 6s plus met een saffierenscherm komt. Saffier heeft een hele hoge hardheidsgraad hierdoor is er weinig kans dat het scherm krast, enkel andere edelstenen zoals diamant kunnen krassen veroorzaken.

Goedkoopste telefoon abonnement met iPhone 6

Door de komst van de nieuwe iPhone 6s en de iPhone 6s plus zullen andere iPhone’s goedkoper worden. Hoewel de nieuwe iPhone sneller zal zijn kan de huidige iPhone nog 2 jaar mee. De iPhone 6 is een high end smartphone hierdoor hebben enkele budget providers geen aanbiedingen met een iPhone 6. Hieronder vind je een vergelijking tussen de goedkoopste telefoon abonnementen.

Belbundel Databundel Toestelprijs Maandelijkse kosten
Onbeperkt 1000 MB € 199,95 € 45,-
300 min 2000 MB € 119,99 € 49,-
Onbeperkt 1000 MB € 149,- € 49,-
250 1000 MB € 599,99 € 10,-

T-Mobile biedt het goedkoopste telefoon abonnement aan inclusief de iPhone 6. Hierbij betaal je over een periode van 24 maanden € 1279,95. Het is goedkoper om een iPhone 6 los te kopen en gebruik te maken van een goedkoop telefoon abonnement zonder toestel. Youfone heeft het goedkoopste telefoon abonnement, een iPhone los kost 599,99 en het Youfone abonnement kost € 10,- per maand. In totaal over 2 jaar kost het Youfone abonnement € 839,99. Door te kiezen voor een goedkoop telefoon abonnement en een los toestel bespaar je € 439,96 over 2 jaar.

Het goedkoopste iPhone abonnement

Het goedkoopste telefoon abonnement inclusief iPhone is beschikbaar bij T-Mobile. Je kan veel geld besparen als je de iPhone los aanschaft en een goedkoop telefoon abonnement er naast afsluit. Hierdoor kan je meer dan € 18,- per maand aan kosten besparen. Een los toestel aanschaffen is duur maar uiteindelijk is het na 2 jaar een stuk goedkoper. Als je de iPhone 6s wilt hebben met een goedkoop telefoonabonnement moet je nog even wachten. De iPhone 6s wordt op 9 september 2015 getoond aan de wereld, verwacht wordt dat de iPhone 6s op 25 september in de Nederlandse winkels ligt.

Meer over:

Aanbiedingen
Abonnement
Telefoons