Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Flinke korting met Vodafone Runners

Vodafone start vandaag met een nieuwe aanbieding: Vodafone Runners. Op alle abonnementen vervallen de aansluitkosten van eenmalig € 25,- en bij sommige telefoons worden flinke kortingen uitgedeeld. Ook voor sim only abonnementen vervallen de aansluitkosten waardoor overstappen interessant wordt. De actie loopt van 5 augustus t/m 4 september 2019. De grootste kortingen worden gegeven op de Samsung Galaxy S10 en de Apple iPhone Xr.

Samsung Galaxy S10 128GB aanbieding

De grootste korting krijg je bij de Samsung Galaxy S10: € 337,-. De korting is als volgt opgebouwd:

  • Toestelkorting van € 29 voor € 25 = € 4 korting x 24 maanden = € 96
  • Ziggo korting = € 5 x 24 maanden = € 120
  • Korting op je Red abonnement = € 2 x 24 maanden = € 48
  • Factuurkorting = € 2 x 24 maanden = € 48
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25

Voor de Ziggo korting moet je klant zijn bij Ziggo met internet thuis. Je ontvangt dan ook dubbele data, een extra TV pakket naar keuze en een veilig online pakket. Voor het extra TV pakket moet je ook interactieve digitale TV van Ziggo afnemen.

Galaxy S10 Bestellen

Apple iPhone Xr 64GB aanbieding

Voor de iPhone Xr is de totale korting € 313,-. Dit is 24 euro minder doordat de toestelkorting € 1,- per maand minder is dan bij de Galaxy S10. De Vodafone Runners aanbiedingen zijn de beste aanbiedingen voor telefoonabonnementen van dit moment. Maak voor 4 september gebruik van deze aanbieding om ook goedkoop een premium toestel in handen te hebben.

iPhone Xr Bestellen

Alle telefoonabonnement aanbiedingen

Ben je op zoek naar alle aanbiedingen voor telefoonabonnementen? Wij hebben de beste aanbiedingen in een duidelijk overzicht gezet. Op het moment dat een nieuwe aanbieding beschikbaar is die interessant is wordt deze in dit overzicht gezet. Houdt de aanbiedingen in de gaten om op het juiste moment gebruik te maken van een aanbieding die bij jou past.

Meer over:

Aanbiedingen
Abonnement
Vodafone