Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

De nieuwste Samsung Galaxy telefoon

Samsung Galaxy S10Binnenkort wordt de nieuwe Samsung Galaxy S10 gelanceerd. De verwachte lanceerdatum van de S10 is op 20 februari, dit is enkele dagen voor het grootste mobiele congres in de wereld.

Verwachte launch datum

De Samsung Galaxy S9 is vorig jaar op 16 maart gelanceerd, het is dus bijna meer dan een jaar geleden sinds er een nieuwe telefoon in de Samsung Galaxy serie bij is gekomen. De verkoopcijfers van de Samsung Galaxy S9 vielen tegen, dit kwam vooral omdat Huawei in de Aziatische markt veel markt gewonnen heeft van Samsung. Dit weerhoudt Samsung er natuurlijk niet van om een nieuwe telefoon te lanceren. De verwachte launch datum van de Samsung Galaxy S10 is 20 februari, dit is een aantal dagen voor het grootste mobiele congres in de wereld.

Eigenschappen van de S10

Niet alle eigenschappen van de Samsung Galaxy S10 zijn helemaal bekend, toch zijn er een aantal specificaties gelekt. De verwachte schermgrootte van de Samsung Galaxy S10 is 6,1 inch. Daarnaast is heeft het scherm een resolutie een hoge resolutie. Naast een hoge resolutie heeft de S10 meerdere camera’s aan de achterkant. Verwacht wordt dat de Samsung Galaxy S10 in totaal 3 camera’s aan de achterkant heeft. Het toevoegen van extra camera’s maakt het mogelijk om meer diepgang aan te geven in de foto’s. De Samsung heeft ook 2 camera’s aan de voorkant.

Samsung Galaxy S10 vs S9

Het afgelopen jaar is er veel verandert in de telecomwereld, de ‘notch’ van de Apple iPhone is erg populair geworden. Gelekte afbeeldingen van de Samsung Galaxy S10 tonen ook een ‘notch’ in het scherm. De locatie van de notch is echter aan de rechter bovenkant van het scherm. Hieronder is een overzicht gemaakt tussen de Samsung Galaxy S10 en de S9.

Galaxy S9 Galaxy S10
Schermgrootte 5,8″ 6,1″
Resolutie 1440×2960 1440×3040
Aantal camera’s achter 1 3
Aantal camera’s voor 1 2

De Samsung Galaxy S10 lijkt momenteel veel beter dan de Samsung Galaxy S9 op het gebied van camera’s. De kwaliteit van een foto wordt grotendeels bepaald door de lens van de camera, het type lens van de S10 is nog niet bekend. Het is ook mogelijk om met meerdere minder goede lenzen een mooie foto te maken. De geavanceerde software op de telefoon gebruikt de camera’s om meer diepte te genereren.

Meer over:

Telefoons