Gratis nummerbehoud
Altijd goedkoop
Alle abonnementen
Snelle overstap

Apple kondigt nieuwe iPhone aan op 12 september

Tim Cook van AppleApple is van plan om 3 nieuwe iPhone modellen bekend te maken vanavond om 19:00 Nederlandse tijd. Verwacht wordt dat Apple de iPhone XR, XS en de XS Max gaat aankondigen.

Nieuwe iPhone launch op 12 september

Net zoals ieder jaar is Apple opnieuw van plan een aantal nieuwe iPhones aan te kondigen. Althans dit wordt verwacht gezien de recente roddels over de iPhone XS Max, iPhone XS en de iPhone XR. Vorige jaar heeft Apple meerdere iPhone modellen gelanceerd, waaronder de iPhone 8, de iPhone 8 Plus & de iPhone X. Dit laatste toestel werd snel erg populair.

3 nieuwe iPhone modellen verwacht

Uiteraard zijn de nieuwe iPhones nog geruchten, de naam van het toestel en zelfs de afmetingen kunnen nog veranderen tot dat Apple het heeft aangekondigd. Wel wordt verwacht dat Apple 3 nieuwe modellen gaat aankondigen. De nieuwe telefoons zijn wel een duurder dan de voorgangers van vorig jaar, het grootste toestel krijgt waarschijnlijk een advies prijs van 1479 euro.

64 GB 256 GB 512 GB
iPhone XR € 799,- € 969,-
iPhone XS € 1029,- € 1189,- € 1369,-
iPhone XS Max € 1149,- € 1349,- € 1479,-

Weinig bekend over de nieuwe iPhone

Hoewel er al veel geruchten over de advies prijs gaan en het formaat van de iPhone, is er weinig bekend over de specificaties. Wel is er bekend dat er twee iPhones een OLED scherm gaan hebben. Dit zijn waarschijnlijk de iPhone XS en de iPhone XS Max. Daarnaast is het te verwachten dat de nieuwe A12 chip in de iPhones zal zitten. Verder is er nog niks bekend.

Alle drie de toestellen zullen waarschijnlijk een notch hebben. De notch is na de lancering van de iPhone X erg populair geworden. Het is af te wachten waar Apple dit jaar mee komt.

Meer over:

Telefoons