Sim Only van Simpel

Sim Only voor de beste prijs en met het supersnelle en betrouwbare 4G-internet van Odido? Dat is de liefde van Simpel! Bij Simpel haal je alles uit je Sim Only abonnement. Want welk abonnement je ook kiest, bij Simpel kun je altijd supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met 4G-internetsnelheid. En heb je maximale controle over je kosten. Stap nu zorgeloos over met nummerbehoud.

Onze tarieven

Bij Simpel houden we het graag simpel. Daarom ronden we gesprekken af per seconde en internetverbruik per KB per sessie. Via Mijn Simpel kun je elke maand gratis je bundels aanpassen. Zo blijft je abonnement bij je passen.

Buitenbundeltarieven

  • minuut/sms € 0,31
  • internet/MB € 0,15

Bekijk al onze tarieven

Klantbeoordelingen

Keuzehulp: hoe kies je het Sim Only abonnement dat bij je past?

De kans is groot dat je voor een Sim Only abonnement van Simpel kiest om zo voordelig mogelijk mobiel te bellen, sms’en en internetten. Snappen we natuurlijk! Daarom helpen we je graag de juiste keuze te maken. Bij Simpel heb je de volgende opties:

Sim Only abonnement met 1 GB internet. Tijdelijk tot 12 maanden voor € 2,50 per maand

De beste keuze als je:

✓ Vooral veel sms’t en minder dan 2 uur per maand belt.
✓ Internet gebruikt om je e-mails te bekijken, nieuws te lezen en te appen.
✓ Voor veel video’s bekijken, gamen en grote bestanden downloaden is deze bundel niet geschikt.

Sim Only abonnement met 2 GB internet. Tijdelijk tot 12 maanden voor € 3,25 per maand

De beste keuze als je:

✓ Gemiddeld 2 uur per maand belt.
✓ Internet gebruikt om te instagrammen en videobellen.
✓ Dit abonnement is perfect als je meerdere keren per dag op internet zit. Ben je écht verliefd op je telefoon? En scroll je non-stop op je telefoon om bij te blijven met je socials of om het laatste nieuws te checken? Onze abonnementen vanaf 10 GB internet passen dan beter bij je.

Sim Only abonnement met 5 GB internet. Tijdelijk tot 12 maanden voor € 3,75 per maand

De beste keuze als je:

✓ Gemiddeld 4 uur per maand belt.
✓ Wat meer gebruik maakt van internet. Met dit abonnement heb je ruim 2 keer zoveel data om zorgeloos te instagrammen en te videobellen en houdt je nog wat over om te gamen, te surfen en te appen.
✓ Dit abonnement is perfect voor jou als je vaak per dag op internet zit. Wil je heel veel gamen en grote bestanden downloaden?  Onze abonnementen vanaf 10 GB internet passen dan beter bij je.

Sim Only abonnement met 10 GB internet. Tijdelijk tot 12 maanden voor € 5,00 per maand

De beste keuze als je:

✓ Gemiddeld 4 uur per maand belt.
✓ Internet gebruikt om de hele dag door te streamen, surfen en gamen. Maar ook om je foto’s en video’s te delen via Instagram en WhatsApp.
✓ Dit abonnement is perfect voor jou als je écht verliefd bent op je telefoon. En je non-stop scrollt op je telefoon om bij te blijven met je socials of om het laatste nieuws te checken.

Sim Only abonnement met 14 GB internet. Tijdelijk tot 12 maanden voor € 5,50 per maand

De beste keuze als je:

✓ Gemiddeld 4 uur per maand belt.
✓ Internet gebruikt om de hele dag door te streamen, surfen en gamen. Maar ook om je foto’s en video’s te delen via Instagram en WhatsApp en iedere dag wil videobellen met je vrienden en vriendinnen. 
✓ Dit abonnement is perfect voor jou als je van veel, vaak en meer houdt.

Wil je gebruikmaken van je Sim Only in het buitenland? Dat kan met al onze abonnementen! Check altijd goed wat de voorwaarden zijn in het land waar je naartoe gaat. 


Handige informatie over je Sim Only abonnement

Is de simkaart universeel?

De simkaart voor je Sim Only abonnement past in elke telefoon. Of je nou een standaard-, micro- of nano-simkaart moet hebben. Je krijgt van ons namelijk een 3-in-1 simkaart. Zo druk je het gewenste formaat makkelijk en snel uit de plastic houder.

Is mijn abonnement maandelijks opzegbaar?

Nee, je kunt kiezen uit twee looptijden. Eén of twee jaar. Na de einddatum van je contract is je Sim Only abonnement maandelijks opzegbaar voor zolang je dat wilt, maar hebben we ook mooie verleng acties voor je in petto.

Kan ik mijn Sim Only verlengen?

Vanaf zes maanden voor de einddatum van je contract mag je je Sim Only abonnement verlengen. Dit zie je terug op Mijn Simpel.

Kan ik met Sim Only overstappen?

Wil je overstappen naar Simpel en je telefoonnummer meenemen? Bestel dan een abonnement met nummerbehoud en wij regelen gratis de overstap met je huidige aanbieder.

Hoe zit het met Sim Only en het buitenland?

We willen niet dat je voor verrassingen komt te staan als je voor werk of vakantie naar het buitenland gaat. Daarom delen we onze vakantietips met je. Hier lees je alles over hoe je je Sim Only abonnement optimaal in het buitenland gebruikt en ook over het instellen van een plafond om je kosten onder controle te houden.

De beste Sim Only aanbiedingen en deals

Bij Simpel vind je het beste Sim Only abonnement, zonder verplichtingen en kosten van een nieuwe telefoon. We bieden verschillende abonnementen met extra opties als onbeperkt bellen en Sim Only aanbiedingen met grotere internetbundels. Ook tijdens Black Friday pak je de beste aanbiedingen bij Simpel. Check hier onze Sim Only Black Friday deals.

Bekijk onze lopende Sim Only aanbiedingen.

De voordelen van Sim Only van Simpel

Kies je voor een Sim Only abonnement van Simpel, dan weet je zeker dat je altijd en overal inzicht hebt in je gebruik en nooit teveel betaalt. We houden van open- en eerlijkheid. Van kwaliteit zonder onnodige extra’s.

Veelgestelde vragen over Sim Only abonnementen

Wat is Sim Only?

Sim Only is een abonnement om mobiel te bellen, sms'en en internetten. Je krijgt van je provider alleen een simkaart. De telefoon? Die regel je zelf. Dat houdt de kosten lekker laag. Lees hier meer over wat Sim Only is. Waarom zou je kiezen voor een Sim Only abonnement en niet voor een prepaid simkaart? Wij vertellen je het verschil tussen prepaid en sim only

Krijg je een BKR-registratie met een Sim Only abonnement?

Nee, want je gaat geen lening aan door een abonnement te nemen. Je gaat een lening aan door op afbetaling een telefoon te kopen. Bij Simpel kun je alleen Sim Only nemen. Je krijgt Sim Only zonder BKr-registratie.

Past de simkaart van een Sim Only altijd in mijn telefoon?

Ja, de simkaart voor je Sim Only abonnement past in alle telefoons. Of je nu voor Sim Only voor een iPhone gaat of Sim Only voor een Samsung: het werkt altijd!

Waarom is een Sim Only abonnement zo goedkoop?

Sim Only abonnementen zijn vaak goedkoop, omdat je geen nieuw telefoon koopt. Hiermee bespaar je flink wat kosten en betaal je dus alleen voor het abonnement dat je kiest.

Wanneer koop ik een Sim Only abonnement?

Het is vooral gunstig om een Sim Only abonnement te kopen als je telefoon nog goed werkt en je geen nieuwe nodig hebt.

Biedt Simpel 5G-internet aan?

Nee, je kunt bij ons alleen 4G Sim Only abonnementen nemen. Dat komt omdat 4G vrijwel net zo snel is als 5G-internet. Lees hier meer over de keuze tussen 4G- of 5G-internet.

Is Sim Only van Simpel geschikt voor zakelijk gebruik?

Zeker. Je kunt Sim Only zakelijk gebruiken. Ook als je personeel hebt, want in de app beheer je tot wel vijf abonnementen.

Voor wie is een Sim Only geschikt?

Een Sim Only abonnement is geschikt voor iedereen die niet te veel wil betalen voor zijn abonnement. Ons Sim Only abonnement is transparant: je weet precies waarvoor je betaalt. Kies bijvoorbeeld een Sim Only voor je kind, als je kind zijn of haar eerste telefoon krijgt. Maar ook voor 50+ is Sim only ideaal of als je student bent. 


Bekijk alle Sim Only aanbiedingen
Binnen 5 minuten geregeld